Рецептата взех от За Жената оказа се невероятно сполучлива.4 големи яйца (или 5 по-малки)
1/2 чаша пармезан (кашкавал)
1/3 чаша олио1 чаша брашно + 1 ч.л. бакпулвер
1 средна глава лук, нарязана наситно, става по- хубаво с червен лук
3 чаши млади тиквички, тъничко нарязани (2 средни тиквички горе-долу)
сол
черен пипер
магданоз
риган
Разбиват се яйцата с останалите продукти (без тиквичките). Добавят се тиквичките и отново се разбърква. Изсипва се в намазнена тава и се пече на 180 градуса до готовност.При желание може да се сложи и някакво пушено месо- бекон, шунка, прошуто, придава още по- добър вкус.
Да ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар